fra haribo
Haribo vil starter op i usa
March 4, 2019
Tæpper i randers er
Tæpper randers er et af de bedste forhandler i danmark
April 18, 2019
Show all

Rejser til Skotland er populære i foråret

rundrejse til skotland

Er det første gang du tager en rundrejse til skotland, og du vil gerne være sikker på at du gør alt, hvad en første timer ikke kan gå uden? Rundrejse skotland er fuld af oplevelser, der kan gøre din rejse til en uforglemmelig, og hvis du har længe drømt om at besøge Skotland, er jeg sikker på at du har en lang skovliste med ting at se og gøre. Dette indlæg tyder på 20 ting at smage, føle, gøre og se, hvis du planlægger en tur til Rundrejse skotland, og det er din første gang i landet.

Jeg elsker at tænke tilbage til da jeg ankom til Skotland. Jeg flyttede her på et indfald uden nogensinde at besøge før. Jeg havde ingen idé om, hvad jeg kunne forvente, men jeg vidste, at Skotland var berømt for ting som whisky, regn og mænd i nederdele kilts. Inden for mit første år i Glasgow lavede jeg en masse vidunderlige oplevelser, smagte, hvad landets madrasser har at tilbyde, så vildmarken og skønheden i højlandet og følte, hvad det betyder at være nådig af det skotske vejr.

Efter at have guidet mange af mine venner, familiemedlemmer og nylige klienter gennem deres første besøg i Skotland, syntes jeg det var på tide at gøre det lettere for dig at lave en skovliste med, at du skal have første timeroplevelser i dette land!

Der er fem whiskyregioner i Skotland (Lowlands, Highlands & Islands, Islay, Speyside og Campbelltown) og hver tilbyder sin egen buket duft og smag. Jeg har kun begyndt at nyde whisky et par år til at bo i Skotland, men hvis du sætter pris på din whisky, så prøv mindst en fra hver region og smag forskellen.

Skotland rejser er populære nu her

Du kan godt lide min vigtige guide til at prøve skotsk whisky.

En skyggefuld åben boks i Windings skrifttypen. Traditionel (veggie) haggis

Haggis er Skotlands nationalret og ingen tur til Skotland ville være komplet uden i det mindste at prøve lidt. Hvis du er lidt slem, skal du ikke begå fejlen for at spørge, hvad der er i det, før du smagte det. Personligt foretrækker jeg veggie-versionen (nogle veggie Haggis-mærker er endda veganer!), Hvilket er et godt alternativ, hvis du ikke spiser kød eller vil tage det langsomt.

En skyggefuld åben boks i Windings skrifttypen. Flydende guld: Irn Bru

Skotlands officielle nationale drikke er ikke whisky eller øl, men en lys oransje sodavand, der smager sødere end nogen anden, du nogensinde har prøvet; Irn Bru. Til en outsider som mig selv, kunne Irn Bru være en erhvervet smag, men hvis du besøger Skotland for første gang, skal du i det mindste prøve det. Hvis læskedrikke ikke er din kop te, prøv Irn Bru sødt, sorbet eller kager – personligt foretrækker jeg det meget!

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *