Hvad skal du vælge af forskellige køkkenbordplader?

om transportfirma her
Transportfirma er populære for tiden
June 28, 2019
dine trapper
Hvad er de bedste trapper?
August 9, 2019
Show all

Hvad skal du vælge af forskellige køkkenbordplader?

dit køkkenbordplader

Hvis du er løbet, tør for plads i din køkkenbordplade, har du brug for mere diskplads, eller mangler opbevaring, lad dig ikke bekymre dig. En nem løsning, uden at skulle flytte vægge eller ombygge, er installationen af ​​en brugerdefineret køkkenø.

Hver køkkenbordplade er anderledes, hvad enten det er i størrelse, form eller funktionalitet. En brugerdefineret køkkenø kan passe ind i ethvert køkken med de fleste dimensioner, se æstetisk glædeligt og arbejde bedre for beboere. Tænker på en ø? At købe en generisk ø fra superstore hylderne er måske ikke den bedste løsning. Neil Kellys designere kan hjælpe.

“Når du arbejder med en designer, får du en ø, der er dimensioneret korrekt og passer til dit rum,” siger Karen Richmond, Neil Kelly Design Consultant. “En designer hjælper dig også med at tænke over, hvordan du vil bruge den.”

En ø er mere end et bord. Den kan bruges til opbevaring, arbejde og prep overflader, og kan omfatte en vask, opvaskemaskine eller plads til genbrugsbeholdere.

Hvilke køkkenbordplader skal du vælge?

Det største smertepunkt for mange boligejere på jagt efter en ny ø er mangel på diskplads eller opbevaring af apparater.

“En ø kan give dig lidt mere opbevaring,” siger Magda Zafer, Neil Kelly Design Consultant. For eksempel har mange boligejere tunge blandere og ikke bruger dem, fordi det er så besværligt at komme ud af kabinettet. “Der er løsninger, som en mixer lift, som er ideel, hvis du kan sætte det i den fjerne ende af øen, så det ikke hindrer trafikmønstrene. Det er en god mulighed, hvis du vil maksimere arbejdspladsen, “siger Zafer. Når arbejdet er færdigt, glider brugeren blot mixeren tilbage under kabinettet.

Når du installerer en ø, skal du kigge på alle nøgleelementerne og spørg dig selv, hvordan du bruger dit køkken – især hvor er din rækkevidde, køleskab og vask placeret? NKBA-retningslinjer anbefaler, at du ‘forbinder’ disse hovedapparater, så øen ikke forstyrrer din arbejdstrekant. Dette sikrer også, at du minimerer enhver indblanding i køkkenets hovedtrafikmønstre.

“Da vores hjem bliver større, bliver vores køkkener større og forårsager større afstande mellem køleskabet, vasken og rækkevidden. Ved at placere øen i midten kan du tilføje et af disse elementer på øen – som en rækkevidde – for at matche rummet og gøre det mere brugervenligt, siger Zafer.

Se de forskellige bordplader vi har

Den store ø

Ligesom køkkener bliver øerne også større – nogle op til 11 meter lange. Og efterhånden som de bliver større, kan du kombinere ekstra lagerplads, ekstra prep plads, ekstra plads til apparater og et område med stole til at lade familiemedlemmer interagere med kokken.

Men husk, husk størrelsen af ​​dit køkkenbordplader og øen (det er noget, som en designer vil gøre for dig). “Hvis du smutter det for tæt, vil du blive frustreret, når en skuffe er ude, så ingen kan passere dig, eller der er ikke plads til at bevæge sig,” siger Richmond.

Generel regel: 36 tommer på enderne og 42 tommer mellem arbejdsfællerne skal give dig nok plads til at bevæge sig rundt og åbne skuffer.

Mix og match

Selvom et hjem stil for det meste dikterer øens stil (billedet er f.eks. En sommerhus-stil i et moderne hjem), kan du stadig blande og matche. Et midten af ​​århundredes hjem ø vil sandsynligvis have et stærkt geometrisk udseende, men det behøver ikke at være en blokeret ø. Du kan tilføje flydende hylder for at lette kontrasterne og farverne. Du kan også være eklektisk med dine designs, men at have en designer med viden hjælper dig med at træffe bedre valg.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *