hovedtyper af teambuilding
Find den teambuilding der virker på dig.
January 22, 2019
fra haribo
Haribo vil starter op i usa
March 4, 2019
Show all

Hvad er gardinbussen gode til?

på gardinbussen

Når du først har taget beslutningen om at hænge nye gardiner i dit hjem, er den næste faktor du skal overveje, hvilken slags gardin bedst passer til dine behov. Blå gardiner tilbyder klassisk elegance til ethvert rum, men de har ikke tendens til at give meget privatliv. Skræddersyede gardiner tilbyder utrolige mængder af sortiment, men du behøver måske ikke en behandlet vinduesbehandling i hvert værelse i dit hjem. Sortlægningsgardiner finder den rette balance mellem form og funktion, og Quickfit Blinds & Curtains er din go-to kilde til stilfulde sortlægningsgardiner i Australien. I dag vil vores gardineksperter gennemgå et par grunde til, at boligejere elsker sortlægningsgardiner, og vi vil fremhæve et par af vores must-have stilarter. Læs videre for at lære mere!

Hvorfor vælge Sortlægningsgardiner?

Du har måske hørt dine venner og familie taler om deres nye sortlægningsgardiner og fandt dig selv at undre sig over, hvad alt er i gang med. Som det viser sig, er der meget at elske om sortlægningsgardiner, herunder deres:

Hvordan vælger du de rigtige gardiner

Lys udelukkelse. Elsker du at sove i, eller arbejder du om natten og sover om dagen? Sortlægningsgardiner udelukker besværligt lys fra udendørs til næsten helt mørkt rum.

Skønhed. Mange typer vinduesbehandlinger giver skønhed og elegance til et rum, men der er ikke noget som den overdådige æstetik, der er skabt af en luksuriøs vinduesbehandling.

Alsidighed. Sortlægningsgardiner kommer i en bred vifte af stilarter, farver og stoffer til at give husejere en alsidig vinduesbehandling, der ser utroligt ud i stort set ethvert rum.

Privatliv. Ingen anden vinduesbehandling tilbyder fuldstændig privatliv som sortlægningsgardiner. Takket være deres flerlags konstruktion kan du være sikker på, at ingen vil se ind i dit hjem om natten.

Temperaturregulering. True Sortlægningsgardiner er lavet af tre bundne lag af stof. Denne holdbare konstruktion gør det nemt at opretholde en behagelig temperatur i dit hjem hele året rundt.

Når de kombineres med en pelmet, har blokeringsgardinerne evnen til at omdanne de jævne lyseste værelser til et mørkt fristed, der er ideelt til at sove og se film mens du nyder uovertruffet privatliv.

Nu hvor vi har gennemgået nogle af de funktioner, der gør sortlægningsgardiner så store, lad os tage et kig på nogle af vores hotteste, må-have stilarter. På Quickfit Blinds & Gardiner sælger vi blokeringsgardinplader med tre forskellige hovedtyper: øjenhals, nippelplet og blyantplet.
Hvad kan vi tilbyde af stoffer til dine gardiner

Eyelet Sortlægningsgardiner

De øjenlåg i rustfrit stål øverst på disse gardinpaneler gør åbningen og lukningen af ​​din vinduesbehandling lettere. Derudover er øjenlågene bred nok til at rumme næsten enhver gardinstang, så du kan tilpasse udseendet af din behandling yderligere.

Ved. Panel er vores Miami Eyelet Thermal Room Darkening Curtain en af ​​vores mest overkommelige eyelet paneler, og den er tilgængelig i burgunder, grå og marineblå. Desuden kommer panelerne i fire forskellige størrelser, så du kan vælge den rigtige størrelse til din vinduesåbning. Disse termiske gardiner sørger for at holde dit indendørs rum til en behagelig temperatur, mens de blokerer ud 90 til 95 procent af udendørs lys, og de er lavet af blød drapering, 100 procent let plejende polyester.

Leder du efter et godt midterbanegardinpanel, der tilbyder både termiske og lysblokerende kvaliteter? Vores Arizona Sortlægnings Eyelet Gardiner passer til regningen, og de kommer i fire moderne farver. Disse paneler praler af 40 mm millimeter rustfrit stål eyelets, en luksuriøs jacquardvæv og tre lag med termisk skumbelægning for at sikre, at dit værelse er mørkt og behageligt, når de lukkes. Måling 250 cm lang, disse paneler komplementerer lange, høje vinduer ligesom ingen anden vinduesbehandling kan. Se mere hvad vi kan tilbyde på gardinbussen

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *