dit køkkenbordplader
Hvad skal du vælge af forskellige køkkenbordplader?
August 9, 2019
Show all

Hvad er de bedste trapper?

dine trapper

En trappe er en vigtig del af mange hjem. En god trappe tjener sit formål ved at give adgang til de øverste niveauer af en bygning. Det fungerer som en forbindelsessti fra en etage til en anden, normalt til et soveværelse eller måske en mezzanin, solterrasse eller havneområder. Bortset fra det trappes funktionelle formål, giver det også en funktion til hjemmet.

Selvfølgelig får de fleste af os ikke vælge en ny trappe meget ofte. Trapper findes i mange varianter, og når vi vælger den slags trappe, vi ønsker, skal vi passe os og vælge med omhu.

Derfor, hvis du stadig planlægger at dit eget hjem, så lad denne blog hjælpe dig med at beslutte den type trappe, der passer til dit hjem og din familie. Ser man på trapper i brochurer, magasiner og på webstedet British Spirals & Castings vil du give en god idé om, hvilke typer trapper du måske ønsker at købe.

Der er ingen erstatning for selv at se trappen. Besøg i et showroom giver dig mulighed for at få en fornemmelse af de forskellige typer og størrelser af trapper. Der er mange ting, man skal overveje, når man vælger et trappedesign, og denne blog vil fremhæve nogle af de vigtigste faktorer, man skal overveje.

Se de bedste former for trapper

1. Budget

En vigtig faktor, du skal undersøge, når du vælger et trappedesign er budgettet. Dette kan hjælpe dig med at vælge den slags materialer, der skal bruges til trappen, og stilen på trappen. For eksempel er aluminiummetaltrapper mere omkostningseffektive end vores faste trætrapper, men der er forskellige blandinger af de to materialer, der passer inden for de forskellige prisklasser. Find den type trappe, du kan lide, og få nogle tilbud, så vil du snart finde ud af, om det budget, du har afsat til trappen, er tilstrækkeligt til den type trapper, du har i tankerne.

Se nøje på den plads, du har til rådighed, dette kan hjælpe dig med at tænke på et design, der ikke tager meget plads. Du kan også vælge en større og mere dekorativ trapp, hvis det område, du skal arbejde med, er større. En lige trappe vil fx optage mere plads i rummet nedenfor, men kræver en tynd, men lang rektangulær åbning i loftet over.

En vindeltrappe optager mindre plads i nedenunder, men kræver en firkantet eller cirkulær åbning i loftet ovenfor, dette tager undertiden mere plads i området ovenfor. En spiral passer bedst, når trappen kan skubbes ind i hjørnet af et rum, eller hvor du kan passe den i et større rum, så du virkelig kan få et træk til trappen.

Se de forskellige trapper

Hvis du ikke kan oprette en åbning til den trappe, der er egnet, men alligevel ønsker spiralindstillingen, kan du overveje en kombinationstrapp med en blanding af lige og spiralebaner.

3. Overvej sikkerhed

Det er vigtigt at overveje sikkerheden på dine trapper. De nuværende byggeforskrifter er designet til at hjælpe med angivelse af minimumskrav til bredde til visse applikationer. Forordninger sikrer også, at der ikke er huller på trappen mere end 100 mm, så børn ikke kan klatre gennem balustre. En vindeltrappe er lige så sikker som enhver standardtrappe og bør ikke betragtes som farlig på nogen måde.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *