bruger det pejsebrænde
Pejsebrænde er godt til forskellige ting
January 20, 2019
på gardinbussen
Hvad er gardinbussen gode til?
February 22, 2019
Show all

Find den teambuilding der virker på dig.

hovedtyper af teambuilding

Hold er mere effektive og samarbejder, når de bruger Huddle. Men selv stærke hold kan drage fordel af teambuilding øvelser; de er en fantastisk måde at forbedre kommunikation, moral, motivation, produktivitet, hjælpe medarbejdere eller nye hold til at lære hinanden bedre at kende og lære om ens styrker og svagheder. Teambyggespil og aktiviteter kan bruges af enhver virksomhed, stor eller lille, til at fremme bedre teambuilding på arbejdspladsen, og som de fleste virksomhedsejere og ledere ved, er godt samarbejde et af de vigtigste faktorer i forbindelse med virksomhedens succes.

Der er fire hovedtyper af teambuilding, som omfatter: Kommunikationsaktiviteter, problemløsning og / eller beslutningstagningsaktiviteter, tilpasningsevne og / eller planlægningsaktiviteter og aktiviteter med fokus på at opbygge tillid. Tanken er at udføre forskellige aktiviteter, der både er sjove og udfordrende, og det har også den “bivirkning” at opbygge teamwork færdigheder, der kan bidrage til at forbedre medarbejdernes ydeevne og produktivitet på kontoret. I denne første tranche tager vi et kig på 10 meget effektive og sjove teambygningsaktiviteter, der er udviklet til at forbedre kommunikations- og problemløsningskompetencer. Disse 10 teambygningsaktiviteter vil få din virksomhed godt på vej til at opbygge et hold af jævnaldrende, der arbejder godt sammen, er produktive og har fornyet fokus.

Teambuilding er et godt sted at starte med et bedre sammenhold

Og glem ikke at give dine teams den teknologi, de behøver for at forblive samarbejde, er afgørende for at bevare dette fokus. Find ud af, hvad dit hold kan opnå ved hjælp af Huddle.

Teambygning aktiviteter:

Start ud ved at have hvert holdmedlem hemmeligt skrive ned to sandheder om sig selv og en løgn på et lille stykke papir – åbenbar ikke for nogen, hvad du skrev ned! Når hver person har gennemført dette trin, skal du tillade 10-15 minutter til åben samtale – ligesom et cocktailparti – hvor alle quizser hinanden om deres tre spørgsmål. Tanken er at overbevise andre om, at din løgn faktisk er en sandhed, mens du på den anden side forsøger at gætte andre folks sandheder / løgne ved at stille dem spørgsmål. Ikke afslør dine sandheder eller lyver for nogen – selvom flertallet af kontoret allerede har regnet ud! Efter samtaleperioden samles i en cirkel og gentager en gang en af ​​dine tre udsagn og har gruppestemningen om hvilken en de tror er løgnen. Du kan spille dette spil konkurrencedygtigt og tildele point for hver løgn du gætter eller for at stoppe andre spillere på din egen løgn. Dette spil hjælper med at opmuntre til bedre kommunikation på kontoret, og det giver dig mulighed for at kende dine kollegaer bedre.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *